Megnyitottuk a 2017/18-as tanévet a Csapóban

Iskolánkban 2017. szeptember 1-jén 8 órakor Simonné Szerdai Zsuzsanna főigazgató asszony nyitotta meg 2017/18-as tanévet Szent-Györgyi Albert idézetének szellemében. „ Az iskola dolga, hogy megtanítassa velünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól végzett munka örömére és az alkotás izgalmára, hogy megtanítson szeretni, amit csinálunk és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk csinálni.”

 

Az ünnepélyes tanévnyitó keretében a főigazgató asszony külön köszöntötte a 9. osztályos tanulókat és szüleiket, az új kollegákat, valamint a meghívott vendégeket, Vendégh Editet a Nemzeti Agárgazdasági Kamara igazgatóját Dr. Pilisi Gábor c. r ezredest, Szekszárd Rendőrkapitányság rendőrkapitányát, Kvanduk Tamás őrnagyot, a Katonai Igazgatási És Érdekvédelmi Iroda vezetőjét, Dr. Balázs Gábor tűzoltó ezredest, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját, és Kővári Lászlót, Szekszárd Megyei Jogú Város Gazdasági és Pénzügyi Bizottságának elnökét.

 

Beszédében jó munkát kívánt mindenkinek és célul tűzte ki, hogy a tanév folyamán az iskola minél több rendezvényen jelenjen meg, a tanulók méressék meg magukat a különböző tanulmányi versenyeken. Kiemelte, hogy felújításra kerül a sportcsarnok, a kertészet- és a gazdaasszonyképző épülete.

A tanévnyitó után a diákok három osztályfőnöki órán vettek részt, ahol tájékoztatást kaptak az iskolai élet rendjéről.

Skip to content