Közismereten közös ügyeink- Szabó Noémi és Szabó Gergő volt a vendégünk

2017. december 5- és a Közismerten közös ügyeink – forrószék fórum című rendezvény sorozat második alkalmán a Kosárlabda Sport Club Szekszárd szakmai igazgatója Szabó Noémi és a klub igazgatója Szabó Gergő volt a vendégünk.

Noémi nagy lelkesedéssel mutatta be a KSC történetét, működését. Részletes beszámolót tartott a csapat mindennapjairól, a tagok napirendjéről, az étkezési szokásokról. Diákjaink érdeklődően hallgatták az előadást, melynek végén kvízjáték keretében tanulóink KSC-s ajándékokban részesültek.

A rendezvénysorozat a Csapó Dániel Alapítvány által elnyert EFOP-1.8.5-17-2017-00180. számú Menő menza kialakítása a Csapó Dániel Középiskolában című pályázati forrásból valósul meg intézményünkben.

Kedves pályaválasztó Diákok! Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk, hogy a felvételi eljárás során a felvételi rangsort a 7. osztály év végi és a 8. osztály félévi tanulmányi eredmény alapján alakítjuk ki. Központi felvételit NEM kell írniuk a jelentkezőknek, nincs fizikai felmérés! A tanulmányok megkezdésének feltétele az érvényes egészségügyi alkalmassági követelményeknek való megfelelés.

Skip to content