A „Zsemlyesütő Gáspár Pékverseny” ünnepélyes díjátadója

A „Zsemlyesütő Gáspár Pékverseny” ünnepélyes díjátadója

A FM Dunántúli Agrár- szakképző Központ, Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Tolna megyei Szervezete és a Csapó Alapítvány támogatásával „Zsemlyesütő Gáspár Pékverseny” címmel vetélkedőt hirdetett 2017. októberében a pék szakma népszerűsítése céljából. A levelezős, 3 fordulós ismeretterjesztő versenyre Tolna megye általános iskoláiban tanuló 7. és 8. osztályos diákjai jelentkezhettek. A Mórágyi Általános Iskola 8. osztályos, és a Baka István Általános Iskola 7. osztályos tanulói közül összesen 19-en küldték be a megoldott feladatokat.

  1. február 8-án Mórágyon, február 9-én Szekszárdon a Baka István Általános Iskolában került sor az eredményhirdetésre. A versenyen részt vevő diákok mindannyian kaptak ajándékot, a legtöbb pontszámot elért 5 diákot pedig külön ajándékutalvánnyal is díjazták. Az I. helyezett Horváth Tamás, a II. helyezett Andi Péter, a III. helyezett Füle Zsófia a Baka István Általános Iskola tanulói, a IV. helyezett azonos pontszámmal Simon Lili és Zele Balázs a Mórágyi Általános Iskola diákjai lettek.

A FM Dunántúli Agrár- szakképző Központ Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium főigazgatója, Simonné Szerdai Zsuzsanna nevében Doszpod Mariann nevelési-oktatási főigazgató helyettes és Kuthyné Juhász Ilona gyakorlati oktatás vezető meghívta a tanulókat egy közös májusi kemencés sütésre.

 

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Skip to content