Iskolalátogatáson a Babitsosok

2018. március 28-án a szekszárdi Babits Mihály Általános Iskola 3. a és 3.b osztályai , 50 fő tanuló és négy kísérő pedagógus látogatta meg iskolánkat. Pályaorientációs programjuk lebonyolításában nyújtottunk segítséget. A gyerekek megtekintették a vágópontot, amely a húsipari szakközépiskolai képzés gyakorló helyszíneként funkcionál. Látogatóink a tankonyhán húsvéti nyuszikat formáztak kelt tésztából, munkájukat tanulóink is segítették. A nyuszik kisütése után minden tanuló hazavihette a nyuszikat.

A sportcsarnokban a rendészeti szagimnáziumi tanulók rövid ízelítőt tartottak önvédelemből, melyet a harmadikosok is gyakorolhattak. Az ezt követő akadályfutáson, minden kisdiák részt vett. Az állattartó telepen a borjú és bárány simogatás is nagy élményt jelentett. Az elfáradt gyerekek az ebédlőben pihentek meg, ahol finom tízórait kaptak. Sajnos a traktorozásra már nem maradt idő.

A program szervezésében és megvalósításában a 10. gazda osztályból 7 tanuló, kollégáink közül Tarnócziné Nagy Valéria, Lukácsovics Ivett, Tolnainé Szabó Beáta, Szommer Attila és Soósné Lépő Rozália vettek részt. Köszönjük odaadó munkájukat!

Skip to content