Diáknap a Csapóban

A 2018-2019-es tanévben is megrendezésre került iskolánkban a Diáknap. Folyamatosan arra törekszünk, hogy ez a rendezvény évről évre színvonalasabb legyen és minél nagyobb élményt nyújtson diákjainknak. Ez alkalommal is sor került a hagyományosnak számító főzőversenyre, melynek győztese a 11. A mezőgazdasági szakgimnáziumi osztály lett.

Az osztályok egymással versenyeztek az Év osztálya díjért, ügyességi és szakmai állomásokon. Rendezvényünkön idén is képviseltette magát a Nemzeti Agrár Kamara, a szekszárdi Rendőrkapitányság, a Katasztrófavédelem szekszárdi kirendeltsége, a

Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda és a Syngenta Kft . Első alkalommal volt állomása a Magyar Vöröskeresztnek, ahol újraélesztést tanulhattak diákjaink és sebkészítéssel színesítették a programot. Krajczár Arnold és Krajczár Karolina 3/11 gazda tanulónk színvonalas kutyás bemutatót tartott belga juhász kutyáikkal.

Először került megrendezésre a Csapó Piac elnevezésű programunk, ahol diákjaink saját készítésű termékeiket, illetve állataikat mutatták be. Lehetőség volt kézműves sajtkóstolásra, illetve az állatsimogató mindenki számára örömteli volt.

Idén nagy örömünkre szolgált, hogy ezen a napon vendégül láthattuk a Székelyudvarhelyről érkező Eötvös József Szakközépiskola tanulóit, akik különdíjban részesültek aktív részvételükért.

Értékes nyereményekért folyt a küzdelem, hiszen a főzőverseny győztese és az osztály-verseny 3. helyezettje (13. T.) hatalmas, egészséges ajándékcsomaggal lett gazdagabb. Az osztály-veseny 2. helyezettjének, a 11. gazda osztálynak két óriás pizza rendelésére van lehetősége. Az “Év osztálya” díjat a 9. gazda-pék osztály nyerte el, ők az Aranykulacs kisvendéglőben felhasználható, 40.000 forint értékű utalvány boldog tulajdonosai lettek.

Gratulálunk Nekik és minden osztálynak! Ezúton is köszönjük minden kedves kolléga segítségét és a Csapó Dániel Alapítvány támogatását!

Skip to content